O nama

Mi smo mali tim entuzijasta s razlogom, koji se skupio i formirao 'FELUX nekretnine' prema svojim željama i potrebama kako bi na tržištu nekretnina ponudili sve ono što smatramo da je najvažnije kada se čovjek upušta u jednu od najvećih investicija u životu.

FELUX agencija je nastala kao fuzija iskustva u konzaltingu, građevini, kupnji, prodaji i posredovanju nekretninama. Prolaženjem kroz sve spomenuto naučili smo da je dobar partner jedini pravi recept za uspjeh. Pošto kupovina stana ili kuće predstavlja jedan od najvećih financijskih izdataka u životu pa je važno toj odluci pristupiti detaljno. S obzirom da se radi o osiguranju životnog prostora zbog kojega se nerijetko odlučujete na podizanje kredita ili trošenje ušteđevine, preporučljivo je da se u procesu kupnje nekretnine savjetujete sa stručnjacima i agencijom za nekretnine. Budite sigurni da radite s pouzdanom i kvalitetnom agencijom.

Sada kada to znate, obratite nam se s povjerenjem pa makar samo i za savjet koji ćemo Vam vrlo rado dati ili Vas uputiti tamo gdje savjet možete dobiti.

Kao dio naših usluga, nudimo Vam i procjenu nekretnina temeljem našeg dugogodišnjeg iskustva te temeljem službenih podataka. Znati „pravu“ cijenu za nekretninu koju kupujete ili prodajete može značiti veliku razliku za Vas te Vam uštedjeti puno vremena i pomoći u donošenje prave odluke.
Kao i u stranim željama i kod nas je počeo trend kupnje i prodaje nekretnina preko agencija ali nije lako sa sigurnošću odabrati pravog partnera. Ako ste u nedoumici da li smo najbolji za Vas, kontaktirajte nas i procijenite sami.