Top offer

Što možete očekivati od nas?

Iskustvo

Posredovanju nekretninama prethodile su vlastite investicije u građevini, prodavanje sagrađenih nekretnina, a logičnim slijedom nastala je agencija. U agenciji kombiniramo radno iskustvo u marketingu i prodaji, odlično znanje o lokalnom tržištu, bilo da se radi o kupoprodaji ili najmu. Nudimo naše iskustvo u određivanju optimalne cijene nekretnina koje su na lokacijama koje tražite. Informirat ćemo Vas o cijenama najma za slične nekretnine onima koje Vas zanimaju, jer nam je u interesu da pronađete nešto za sebe u što kraćem roku.

Profesionalnost

Naši agenti žele stvoriti profesionalni ali opet bliski odnos kako bi i u budućnosti Vi izabrali i preporučili upravo nas. Naš cilj je pružiti maksimalnu angažiranost, predanost, kompletnost, stručnost i profesionalnost svim klijentima. Pružiti pouzdane i korisne usluge posredovanja u najmu i kupoprodaji kvalitetnih stanova, kuća i poslovnih prostora.

Sigurnost

S obzirom da razumijemo kako su kupnja i prodaja nekretnine vrlo važne u životu svakog od nas tu smo kako bismo Vam olakšali taj proces. Nudimo Vam naše provjerene usluge kao što su savjetovanje pri formiranju cijene Vaše nekretnine, provjera dokumentacije i urednog vlasništva nekretnine, izradu predugovora i ugovora te pravno savjetovanje i praćenje tijekom cjelokupnog procesa kupnje i prodaje, budući da surađujemo sa specijaliziranim odvjetničkim uredom.


Prepoznatljivost

Svoj posao obavljamo sa srcem što je bila i inspiracija za naš logo koji ćete vidjeti na svim boljim nekretninama.
Copyright © 2024. Felux real estate, All rights reserved
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.